Kvalitéer mm.

Företag: Vägverket
Kvalitet: Tryckt slips och scarf i 100 % siden
Minimiantal: 300 enheter, ex. 200 slipsar och 100 scarfs.
Ett enhetligt mönster, kallat ”allover”, som är vanligt vid tryckt siden. Fördelen är att man kan använda samma screenramar till både slips och scarf. Därigenom kan man komma ner i ett lägre antal scarfs.


Företag: Ytterbygg
Kvalitet: Tryckt slips, 100 % siden
Minimiantal: 160 enheter. Vid en upplaga på 240 enheter kan man fördela antalet på två eller tre olika bottenfärger. Logotypen diskret i mönstret.Företag: Gröna Lund
Kvalitet: Vävd slips, 100 % siden
Minimiantal: 160 enheter delbart i två färger. Utgångspunkt utifrån en befintlig slipsmodell där vi lagt in kundens logo i mönstret. Fördelen är att kundens beslutsprocess förkortas och med det även leveranstiden. Nackdelen med vävda mönster är att det inte går att göra scarfs i samma mönster då tyget är vävt och har trådar på baksidan.


Företag: Ernst & Young
Kvalitet: Vävd slips 100 % siden, tryckt scarf 100 % siden
Minimiantal: Slips 160 enheter delbart i två färger. Avlång scarf 27x140 cm 200 enheter. En typisk diskret logoslips med matchande scarf. Scarfen är vald från en befintlig scarfmodell men med anpassade färgändringar. Fördelen med en befintlig scarfmodell är dels att man inte får några screenkostnader dels en förkortad leveranstid.Företag: Rodamco
Kvalitet: Vävd slips 100 % siden, avlång chiffong 100 % siden.
Minimiantal: Slips 160 enheter delbart i två färger. Avlång chiffong 27x140 cm 200 enheter Slipsen med företagets logo invävd. Matchande chiffong med logon diskret inlagd i mönstret.